Dream Team vSphere a vSAN pre lepší výkon a priaznivú cenu

IT profesionáli dobre vedia, že kvalitná digitálna platforma sa nezaobíde bez VMware hyperkonvergovanej infraštruktúry (HCI), založenej na technológiach vSphere a vSAN. IT tímy, naprieč odvetviami, spoliehajú na HCI od VMware pre efektívne a bezpečné ukladanie dát, čím umožňujú spoločnostiam nasadzovať agilné technológie. Nie je prekvapením, že podľa VMware dokumentu ´MODERNIZE YOUR DATA CENTER AND TRANSFORM YOUR SECURITY´, zákazníci pri HCI riešení v období päťročného životného cyklu vykazujú návratnosť investícií viac než 600%.

Link na dokument ´MODERNIZE YOUR DATA CENTER AND TRANSFORM YOUR SECURITY´:
https://www.vmware.com/learn/50600_REG.html?src=so_5cb8b335b831e&int_cid=7012H000001kyO5

Modernizujte vaše dátové centrum

Dve kmeňové VMware technológie,VMware vSphere PlatinumTM a VMware vSAN, zjednodušujú proces modernizácie a transformácie bezpečnosti. Spoločne poskytujú ucelený a jednotný operačný model správy výpočtových zdrojov, diskového úložiska a sieťovania. Umožňujú tiež spracovanie narastajúcich objemov dát, ako aj nasadzovanie kritických aplikácií.

Pri použití HCI od VMware majú spoločnosti možnosť flexibilného výberu architektúry pre ukladanie dát. Zákazníci môžu pre prevádzku a migráciu dát a aplikácií popri riešení vSAN použiť taktiež tradičné SAN diskové pole. Takáto flexibilita použitia rôznych storage technológií maximalizuje existujúce investície, pričom otvára cestu pre ultra rýchlu hyperkonvergovanú budúcnosť. Automatizáciou úkonov prvotného nasadenia a následnej správy môžete využiť efektivitu, ktorú prináša VMware HCI, a to ihneď pri inštalácií, ako aj pri následnom rozširovaní.

vSAN šifrovanie

Modernizácia dátového centra je dôležitá pre výkon aplikácií. Zároveň je absolútne kritická pre bezpečnosť vašich dát v prostredí, kde sme svedkami bezprecedentného nárastu bezpečnostných kybernetických hrozieb. Pri súčasnom nedostatku bezpečnostných špecialistov si firmy nemôžu dovoliť pomalé a náročné bezpečnostné riešenia. Robustná integrácia vSAN a vSphere bezpečnostných riešení napomáhajú preťaženým IT tímom, identifikovať a adekvátne odpovedať na malware útoky.

Táto pomocná ruka je mimoriadne dôležitá pre zabezpečenie ukladaných dát, ako aj pre ich presun. Šifrovanie dát je typicky náročné na správu, najmä pri väčších nasadeniach. Taktiež spomaľuje IT prevádzku, a to s negatívnym dopadom na bezpečnosť a súlad voči predpisom. S HCI na platforme vSphere a vSAN získavate softvérovo definované šifrovanie na princípe politík, ktoré sa jednoducho nasadzuje aj spravuje.

vSAN šifrovanie pracuje na úrovni data-at-rest, uložených dát na cache, ako aj kapacitných diskoch. Zásadne sa tak zjednodušuje bežná prevádzka,ako napríklad správa šifrovacích kľúčov, či pridávanie a odoberanie diskov a hostiteľských servrov.


vSphere + vSAN = Dream Team

Dôvodom jednoduchosti správy VMware HCI je použitie dvoch kmeňových, na seba plnohodnotne nadväzujúcich, technológií. VMware vSAN riešenie ukladania dát je optimalizované a ako jediné plne natívne pre vSphere. Keďže je vSAN integrovaný vo vSphere kerneli, môžete vaše existujúce virtualizačné prostredie jednoducho rozšíriť o funkciu diskového úložiska, a to bez potreby použitia nových nástrojov, výrobcov či hardware platformy. To znamená minimalizáciu potreby použitia externého úložiska dát, a zároveň zjednodušenie konfigurácie, ako aj nasadzovania virtualizovaných systémov.

vSphere a vSAN tvoria hyperkonvergovanú infraštruktúru, ktorá sa jednoducho nasadzuje, je vysoko výkonná a mimoriadne bezpečná, pričom prináša úsporu až do výšky 58% v porovnaní s tradičným prevedením diskových polí.

Viac informácií ohľadom HCI, postavenom na VMware vSphere a vSAN, nájdete v dokumente ´MODERNIZE YOUR DATA CENTER AND TRANSFORM YOUR SECURITY´, ako aj na vSAN produktovej stránke.


Link na dokument ´MODERNIZE YOUR DATA CENTER AND TRANSFORM YOUR SECURITY´:
https://www.vmware.com/learn/50600_REG.html?src=so_5cb8b335b831e&int_cid=7012H000001kyO5

Link na vSAN produktovú stránku:
https://www.vmware.com/products/vsan.html

Link na pôvodný članok:
https://blogs.vmware.com/virtualblocks/2019/07/18/vsphere-vsan-whitepaper/



Späť na novinky